marți, 30 decembrie 2014

Break the walls!

Dupa cum ar zice un vechi filozof chinez, care canta in trupa Sevendust: ,,Break the wall down". Bun, titlul acestei fotografii, e usor de ghicit...The Wall... sau Peretele, pentru ca stiti voi, e un perete :)). Bun, acum, de ce fac legatura cu Break the wall down al trupei Sevendust, pai, simplu, pentru ca trebuie sa spargem la randul nostru ,,zidurile". De ce? Pai ca sa avansam, sa fim seriosi, in calea noastra apar numeroase ziduri, avand trei optiuni:
1. Ne intoarcem->rezultand un esec total, tot ceea ce am facut pana atunci fiind in zadar, complet in zadar.
2. Il ocolim-> il ocolim noi cum il ocolim, nestiind unde se termina acest zid, cat ne ia sa il ocolim, nestiind cand ne atingem telul.
3. Il spargem-> Cea mai grea dintre variante. De ce? Pentru ca trebuie sa depunem un efort mult mai mare, trebuie sa ne autodepasim, pentru ca asta inseamna acest zid, limitele noastre, limite care trebuie sa le ,,spulberam", nu prin asteptare, nu prin renuntare ci prin progresare si avansare. Poate aceasta varianta este cea mai grea, dar este cea care ofera cele mai multe rezultate.
Asa ca, nu renuntati, nu va opriti cand dati de greu, pur si simplu depasitiva limitele, depasitiva pe voi, deveniti mai buni in tot ceea ce faceti si luati aminte ,,Break the walls down!"
For those about to rock, set the clock
For those about to jump, I'm all pumped
For those about to go, watch me flow
Break down the walls of Jericho

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu